Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ, 1-0 ο Αστέρας

Οδυνηρή ήττα με σκορ 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν ποιοτικότερο ποδόσφαιρο από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά δεν απειλήθηκαν κιόλας. Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και τους έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν το… γκολ! Η ομάδα της Αρκαδίας σκόραρε στο 43’, με τον Καράσκο και κατάφερε να διατηρήσει το απαραβίαστο στην εστία της, αξιοποιώντας, εκτός των άλλων, και την αδυναμία των φιλοξενούμενων να εισχωρήσουν απειλητικά στην περιοχή τους. Οι 2-3 καλές στιγμές που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45άλεπτο δεν αρκούσαν για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, ενώ η σημαντικότερη στιγμή καταγράφηκε στο 64’, με τον Αθανασιάδη να αστοχεί σε εξ επαφής κεφαλιά του.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο διαιτητής Παππάς, με βοηθούς τους Τουμπακάρη και Τσολάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χουάνμα, Ερνάντες και Αθανασιάδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντες, Λουί Μπράιαν, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουναφό (87’ Κουρμπέλης), Ουσέρο, Μπαράλες (79’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (70’ Τσίμο Ναβάρο)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (58’ Λίνο), Κατσουράνης, Κάτσε (67’ Κουλούρης), Λαζάρ, Στοχ, Αθανασιάδης, Νάτχο, Μάρτενς (46’ Σαλπιγγίδης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα