Ωραίος ο ΠΑΟ του Σταματσιόνι!

 

Καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα και νίκη με 1-2 που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟ παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε και πήρε τη νίκη, ενώ φωνάζει δικαίως για τη διαιτησία.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι παρουσίασε μία ομάδα με μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των γραμμών και με σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο αμυντικά, παρά το σοκ του τραυματισμού του Σάντσεθ στο πρώτο δεκάλεπτο και την αναγκαστική του αλλαγή.  Ο Παναθηναϊκός δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ούτε παρουσίασε αμυντικά κενά όπως στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και μάλλον συγκυριακά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’με το γκολ (οφ σάιντ) του Ακόστα.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, μετά το 1-0 του ΠΑΣ αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα και σκόραρε δις με τους Αμπέντ (75’)και Πέτριτς (78’), τους δύο σκόρερ και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Βέβαια, οι «πράσινοι» ευνοήθηκαν κι από τη δίκαιη αποβολή του Καρανίκα στο 66’ (μάρκαρε τον Καρέλη που ήταν σε εμφανή θέση για γκολ). Στα θετικά του ΠΑΟ το γεγονός ότι όλοι οι μεσοεπιθετικοί του ποδοσφαιριστές συνέβαλαν στη νίκη (σκόρερ οι Πέτριτς και Αμπέντ, κέρδισε την κόκκινη ο Καρέλης, ασίστ ο Καλτσάς).

Ο ΠΑΟ ζήτησε δύο πέναλτι (το ένα ήταν σίγουρα, το άλλο δινόταν), ενώ ορθώς διαμαρτύρεται για το γκολ οφ σάιντ των Ιωαννίνων.  Πολύ καλό παιχνίδι του Μπουμάλ που ξεκίνησε βασικός και έπαιξε 72 λεπτά.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος (66’ Μπέριος), Μανιάς (83’ Ίλιτς)

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Βέμερ, Σάντσεθ (11’ Κουτρουμπής), Τελάντερ, Πράνιτς, Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα, Καρέλης, Μπουμάλ (72’ Καλτσάς), Πέτριτς (79’ Μπεργκ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα