Ως συνήθως φταίει ο Σαλπιγγίδης

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου που βρέθηκαν τη Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας, αλλά δύο ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν περισσότερο από κάθε άλλον στο στόχαστρό τους.

Τόσο ο «Σάλπι», όσο κι ο Κατσουράνης δέχτηκαν την πιο σκληρή κριτική από τον «κόσμο» των «ασπρόμαυρων», που απαίτησε μάλιστα από τον διεθνή στράικερ όχι μόνο να φύγει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, αλλά και να μην ξαναφορέσει το περιοβραχιόνιο του αρχηγού μέχρι τότε. Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport» απειλήθηκε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές!

Σε ό,τι αφορά τον «Κατσούρ» τα… άκουσε για δημοσίευμα που τον ήθελε να είναι σε τουρνουά της ΑΕΚ στο διάστημα που βρισκόταν στην Αθήνα και γι’ αυτό απαιτήθηκε να μην ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο και να πάει το καλοκαίρι στην Ένωση. Ο έμπειρος μέσος από την πλευρά του διέψευσε πως πήγε σε τουρνουά των «κιτρινόμαυρων», λέγοντας ότι ήταν ο γιος του αυτός που συμμετείχε.

Κι αν για τον Κατσουράνη αυτή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μάλλον είναι μαθημένος σε εις βάρους του ξεσπάσματα και συνηθισμένος να πέφτει εξ ολοκλήρου πάνω του το ανάθεμα σε κάθε αποτυχία της ομάδας. Το γεγονός ότι πριν από κάποια χρόνια είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, δεν έχει συγχωρεθεί ακόμα από τους φίλους του «δικεφάλου» και φαίνεται ότι οι εποχές που η μισή Τούμπα τον αποδοκίμαζε εν χορώ δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν, αν και η τιμωρία της έδρας φαντάζει δεδομένη. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα (που η Τούμπα θα έχει κόσμο), αλλά και η αντίδραση του Έλληνα επιθετικού τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα