Ω, τι πολιτισμός μπαμπά!

 

Το έχουν ξανακάνει αυτό οι οπαδοί της Ρεάλ. Δεν έχουν διστάσει να αποθεώσουν τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο σε προηγούμενες παραστάσεις τους στο Μπερναμπέου. Γι’ αυτό και παίρνει μεγαλύτερη αξία το ότι το επανέλαβαν, παρά τη νέα εντός έδρας συντριβή από το μεγάλο αντίπαλο.

Ο πολιτισμός που επέδειξαν οι Μαδριλένοι οπαδοί είναι παροιμιώδης! Αποθέωσαν τον Ινιέστα όταν βγήκε αλλαγή, άφησαν ένα επιφώνημα θαυμασμού στο 0-4 της Μπαρτσελόνα, χειροκρότησαν στο τέλος παρά την πίκρα. Μεγαλείο. Όλα αυτά την ώρα που στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας επικρατούσε ο νόμος της ζούγκλας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως χειροκρότησαν κι αποχώρησαν από το γήπεδο ήρεμοι κι ωραίοι. Κούνησαν λευκά μαντίλια τόσο στον Ράφα Μπενίτες (αυτονόητο) όσο και στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ. Τον θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο υποτάσσεται τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ στην Μπάρτσα. Που να μην κέρδισε η ομάδα πρόπερσι το Champions League.

Τολμούμε να πούμε πως αυτό το αποτέλεσμα, αν συνδυαστεί και με την απώλεια του πρωταθλήματος, μάλλον σηματοδοτεί και το τέλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ. Σαν να ολοκληρώνεται ο κύκλος του σε αυτή την ομάδα και κυρίως σε αυτό το πρωτάθλημα. Αν θέλει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πρέπει να πάει σε άλλο. Στο γαλλικό ή στο αγγλικό; Θα δούμε!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα