Όλα για όλα στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Το κλίμα στον Ατρόμητο μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι και το καλύτερο καθώς με αυτή την ήττα χάθηκε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία των play-off.

Ειδικά, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τη σημερινή ποινή που οριστικοποιήθηκε στο «δικέφαλο», οι Περιστεριώτες έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν πρώτοι στη ειδική κατάταξη. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα αναγκαστεί να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι επίσης με την πλάτη στον τοίχο στην άδεια Τούμπα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή του αγώνα, αφού ακόμα και ο Βαγγέλης Νάστος παρουσίασε σημαντική βελτίωση και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί τουλάχιστον στον πάγκο. Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Η αποστολή:

Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο, Θεολόγου

Σχετικά με την απόφαση του Γιώργου Παράσχου που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά έως και δυσφορία στην τάξη των φίλων της ομάδας να αφήσει εκτός ενδεκάδας στον αγώνα της Τρίπολης τόσο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο όσο και τον Στέφανο Ναπολεόνι, όπως έγινε γνωστό ήταν επιθυμία και των δύο να μην χρησιμοποιηθούν από την αρχή του αγώνα.

Ο Έλληνας επιθετικός είπε στον προπονητή του ότι αισθάνεται κουρασμένος και δεν θα μπορούσε να ενισχύσει την ομάδα του για όλο το 90λεπτο ενώ ο Ιταλός αισθάνεται ακόμα πόνους στην πλάτη του από την πτώση του σε διαφημιστική πινακίδα κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα