Όλα για όλα!

Ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό… θαύμα αναζητά το βράδυ της Κυριακής (12/11, 21.45) η Εθνική ποδοσφαίρου, στη δεύτερη μεταξύ τους μάχη που έχει έπαθλο μία θέση στο Μουντιάλ 2018.

Το 4-1 του πρώτου αγώνα καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί τους Κροάτες, όμως οι Έλληνες διεθνείς δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει για την πρόκριση.

Ο Μίχαελ Σκίμπε προσανατολίζεται σε ένα πιο επιθετικό σχήμα σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης, καθώς η ελληνική ομάδα ψάχνει τρία γκολ για να ελπίζει και αναμένεται να πάρει ρίσκα από τα πρώτα λεπτά

Ο Καρνέζης αναμένεται να καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα και το δίδυμο Παπασταθόπουλο – Μανωλά στο κέντρο. Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ, με πιθανότερο παρτενέρ του τον Τζιόλη, ενώ στα «φτερά» θα είναι λογικά αριστερά ο Σταφυλίδης και δεξιά ο Μπακασέτας. Μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Σκέψεις υπάρχουν και για τον Ταχτσίδη αντί του Τζιόλη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του στο αρχικό σχήμα και ο Χριστοδουλόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα