Όλα τα λεφτά για Ντε Χέα!

Πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένο τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή στον κόσμο με διαφορά από τον όποιο δεύτερο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να τον χάσει.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Ντε Χέα που πλέον αρχίζει και πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις με την εθνική Ισπανίας και καθιερώνεται στην παγκόσμια ελίτ των γκολκίπερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι οι ενδιαφερόμενοι να «χτυπούν» την πόρτα τόσο της Γιουνάιτεντ όσο και του ίδιου του παίχτη, και πιο έντονα η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να του… κλείσουν τα σύνορα, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους τερματοφύλακες.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Sun», η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Ισπανό, συνολικής αξίας 36 εκατ. λιρών!

Για κάθε ένα, από τα πέντε χρόνια που προβλέπει η νέα του συνεργασία, θα αμείβεται με κάτι περισσότερο από 7 εκατ. λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 24χρονου εκπνέει το 2016, άρα μπορεί να αναγκαστεί η Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει πολύ φθηνά το καλοκαίρι, υπό το φόβο να τον χάσει ως ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα