Όλα του «ξινίζουν» του Καρρά!

 

 

Τη δική του θέση στο πάνθεον των εξυγιαντών του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται ότι θέλει να καταλάβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, αφού μία μέρα μετά την έφεση της απόφασης της Super League περί αθώωσης της Βέροιας, άσκησε δίωξη σε Ατρόμητο και Καλλονή.

Ο Π. Καρράς θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ματς είναι ύποπτο και προφανώς ανοίγει καινούριο φάκελο, και μένει να δούμε αν θα καλέσει 36 παίκτες που ήταν στα αποδυτήρια, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές του συγκεκριμένου ματς.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτές οι πρωτοβουλίες είναι του ίδιου του Παναγιώτη Καρρά, αν υποδεικνύονται από την UEFA, από τον Κοντονή ή οποιονδήποτε άλλο, αφού είναι προφανές πως ο ίδιος ο εισαγγελέας δεν μπορεί να γνωρίζει αν συμβαίνουν μεμπτά πράγματα στο γήπεδο ή σε γραφεία στοιχημάτων σε παιχνίδια τόσο μικρής εμπορικότητας, χωρίς κάποιος να του έχει «σφυρίξει» κάτι!

Εννοείται πως αυτή η εξέλιξη επιβαρύνει παραπάνω τον Ατρόμητο, ο οποίος διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο έγγραφο που θα στείλει η ΕΠΟ στην UEFA με τις ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται με τη δικαιοσύνη, θα είναι καταγεγραμμένες αρκετές περιστεριώτικες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της Super League έληξε ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που ευνόησε και τις δύο ομάδες, αλλά είναι παγκόσμιο φαινόμενο να τελειώνει βολικά για τους δύο αντιπάλους ένα παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική, αν αυτό είναι δυνατό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα