Όλη η αλήθεια για το πρόωρο τέλος

Παρελθόν αποτελούν από το Epsilon η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς δεν πρόλαβαν καν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τους. Η εκπομπή “Έτοιμο το Πρωινό” ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με τους συντελεστές να μαθαίνουν την ίδια μέρα πως κόβονται.

Από την πλευρά του καναλιού αναφέρεται πως ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε πολλές συνεχόμενες μέρες με τη δικαιολογία πως ήταν άρρωστος, ενώ τα βράδια πήγαινε κανονικά στο θέατρο για να παίξει. Παράλληλα, οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης είχαν ως αποτέλεσμα έκρυθμες καταστάσεις.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα είχε αρχίσει να στραβώνει από το καλοκαίρι ανάμεσα στο Μένιο Φουρθιώτη και τους συντελεστές της εκπομπής. Από τη μία το συνεχές πρέσινγκ για τα θέματα της εκπομπής, καθώς η λίστα με τα ρεπορτάζ κάθε εκπομπής καταλήγουν πάντα στο γραφείο του Φουρθιώτη, και από την άλλη η μη διευκόλυνση σε τεχνικό επίπεδο δημιούργησαν μία τεταμένη ατμόσφαιρα. Οι γνωρίζοντες άλλωστε αναφέρουν ότι στα κτίρια του καναλιού κυκλοφορεί ως κοινό μυστικό η τακτική τα καλά θέματα των εκπομπών να καταλήγουν ως δια μαγείας πρώτα στην εκπομπή του Φουρθιώτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα