Όλοι έχουν την τιμή τους, όπως και ο Ρομπέρτο  

Το να μιλήσουμε για την αξία του Ρομπέρτο είναι περιττό. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, μακράν ο κορυφαίος των ελληνικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια, έχει κρατήσει όρθια την ομάδα του σε πάρα πολλά -κυρίως ευρωπαϊκά παιχνίδια- και έτσι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Διότι το να διακρίνεσαι στο εγχώριο ελληνικό πρωτάθλημα δε σε κάνει πρωτοκλασάτο παίκτη, αλλά το να είσαι ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου σε παιχνίδια Champions League είναι σημαντικό.

Ο Ρομπέρτο κατέβασε και φέτος τα ρολά σε πολλές περιπτώσεις και παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν αποκλείεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός να δεχθεί αρκετές κρούσεις για τον Ισπανό τερματοφύλακά και μάλιστα από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει βγάλει δα και πωλητήριο, αλλά αν δει στο… γραμματοκιβώτιό του προσφορά των 15 εκατομμυρίων ευρώ, θα βάλει κορδέλα στον παίκτη του και θα τον παραδώσει!

Με λιγότερα χρήματα δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις. Άλλωστε, το ποσό αυτό είναι και η ταρίφα του, όπως αποδείχθηκε και σε άλλες περιπτώσεις το περσινό καλοκαίρι! Πάντως, για την ώρα, η ομάδα που έχει δείξει να ενδιαφέρεται είναι η Πόρτο, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ που δε διστάζει να δαπανά πολλά χρήματα για μεταγραφές. Ο Χουάν Κάρλος Αρεβάλο, μάλιστα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Πόρτο, δήλωσε πως ο Ρομπέρτο είναι σούπερ επιλογή για την ομάδα του και ότι αξίζει να παίζει και στην Εθνική Ισπανίας. Για να λέει τόσο καλά λόγια, κάτι κινείται

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα