«Όλοι ξέρουμε ότι στις εκλογές της ΕΠΟ κυκλοφορεί χρήμα»

 

«Φωτιές» έβαλε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ζονατάν Παρπέξ, αφού σε συνέντευξη σε Μέσο της Γαλλίας μίλησε με λεπτομέρειες ακόμη και για την ελληνική πολιτική σκηνή, χρησιμοποίησε φράσεις λες και μελετά την κοινωνιολογία της Ελλάδας χρόνια, ενώ υπαινίχτηκε πως στο περσινό ματς Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού υπήρξε εντολή από τον προπονητή του, Μπάμπη Τεννέ, να… φρενάρουν οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» για να μη βάλουν σε κίνδυνο την πρόκριση των Πειραιωτών.

Ο Μπάμπης Τεννές από το πρωί της Πέμπτης, 6/10, διαψεύδει τον πρώην ποδοσφαιριστή του, λέγοντας πως η διαιτησία ήταν για γέλια και γι’ αυτό επικρατούσε ευθυμία στον πάγκο του Απόλλωνα, την οποία μετέφρασε ως… ύποπτη ο Παρπέξ. Για το ίδιο ζήτημα, βγήκε στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5, ο πρώην ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ομάδας, Απόστολος Βελλής, ο οποίος επίσης θεωρεί πως δεν υπήρξε κάτι ύποπτο στο παιχνίδι αυτό. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη  της «Α», Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος προ ημερών αποκάλυψε «δωράκι» αξίας 420.000 ευρώ σε στελέχη Ενώσεων για κατευθυνόμενη ψήφο στις εκλογές της ΕΠΟ. Αυτό το θέμα ο κύριος Βελλής δεν το διέψευσε:

«Ελάτε τώρα! Το ότι δεν αποδεικνύεται δε σημαίνει ότι δε συνέβη! Ξέρουμε όλοι ότι στις εκλογές της ΕΠΟ κυκλοφορεί χρήμα! Και οι δύο παρατάξεις τάζουνε. Οι πρόεδροι των Ενώσεων δεν ενδιαφέρονται για το ποιος είναι σωστός πρόεδρος, αλλά για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερες επιχορηγήσεις κλπ. Δεν θα αλλάξει ξαφνικά ηθική ο τόπος. Με λυπεί που δεν έχει γίνει μία προγραμματική δήλωση, πέραν της διαιτησίας. Δεν ακούμε τίποτα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για παράδειγμα. Σα να μην υπάρχει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι σαν πρωθυπουργός χώρας».

Ο κύριος Βελλής ρωτήθηκε για το αν οι εκλογές της ΕΠΟ θα αλλάξουν κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αμφίβολο το θεωρώ. Γιατί στις εκλογές πρέπει να βγει κάποιος με πρόγραμμα και εξηγεί τι θα αλλάξει. Να φύγει ο κακός δε λέει κάτι. Έχουμε επικεντρωθεί ποιος θα είναι στην ΚΕΔ. Είναι τεράστιο θέμα αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί μόνο αυτό. Έχετε ακούσει από Γραμμένο ή Ελευθεριάδη να βγουν και να πουν τι θα κάνουν; Η ΕΠΟ έχει 1000 ευθύνες και υποχρεώσεις. Το να αλλάξει πχ ο Βελλής δεν μου εξασφαλίζει τη διόρθωση των κακώς κειμένων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα