Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καλλιμάρμαρο

Όλα είναι έτοιμα για την απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού. Το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καλλιμάρμαρο. Εκεί ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι φίλοι του αναμένουν πλήθος κόσμου σε μία βραδιά ύμνο για το ελληνικό τραγούδι. Μία βραδιά που θα στείλει μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την κρίση.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, έχοντας στο πλευρό σπουδαίους καλλιτέχνες οι οποίοι θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τη μακρόχρονη πορεία του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών (Σουγιούλ, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, κ.ά.). Ο Διονύσης Σαββόπουλος ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους,  φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του.  Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.
Στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού θα έχει δίπλα του τη Μαρία Φαραντούρη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Γιάννη Χαρούλη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη,τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ζιώγαλα, τη Βασιλική Καρακώστα, τη Μελίνα Τανάγρη, την Κατερίνα Πολέμη, τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τη Βιολέτα Ίκαρη. Μαζί του θα είναι η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που ως σκοπό έχει τη συνεισφορά του κοινού σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές Οι κάτοχοι των εισιτηρίων αρένας-ορθίων παρακαλούνται να εισέρχονται αποκλειστικά από τις δυο κεντρικές εισόδους έμπροσθεν και για τις κερκίδες παρακαλείσθε να προτιμάτε τις δύο εισόδους στα πλάγια.
Τα ΑμεΑ και ο συνοδός τους θα εισέρχονται με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων (όπου χρειάζεται) αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο του Σταδίου προς την αρένα όπου υπάρχει ράμπα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια.
Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύονται στο χώρο του Σταδίου τρόφιμα, ποτά και το κάπνισμα και όπως τονίζουν οι διοργανωτές “σας παρακαλούμε να φροντίζετε για την καθαρή διατήρηση του χώρου που αποτελεί αρχαιολογικό μνημείο”.
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 6 ευρώ συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων
Ταμείο: 8 ευρώ + προσφορά σε τρόφιμα
Μέτρα η τροχαία

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της συναυλίας ανακοίνωσε η Τροχαία. Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 18:00 και θα τελειώσουν με τη λήξη της συναυλίας. Θα γίνεται προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  •  Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Τέλος το μετρό θα παρατείνει την λειτουργία ως τις μία μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα