Όλοι χαρούμενοι με τον Λάμπρου!

 

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη να… «τσιμπάει» ελληνικά ταλέντα από άλλες ομάδες, καθώς δημιουργεί στα σπλάχνα του παικταράδες, κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι κανόνας. Όταν μέσα στα… πόδια του, όμως, κυκλοφορεί ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Λάζαρος Λάμπρου, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός τον οποίο ανακάλυψαν στα 15 του οι άνθρωποι του ΠΑΟ, αλλά περιέργως φέτος το καλοκαίρι τον άφησαν ελεύθερο, έπαιξε ένα γύρο στον Ηρακλή όπου κατάφερε να διακριθεί. Ο ΠΑΟΚ αμέσως πρότεινε στον συντοπίτη με οικονομικά προβλήματα το ποσό των 350.000 ευρώ, το οποίο ο Παπαθανασάκης δέχθηκε με ευχαρίστηση.

Ο Λάμπρου όπως οι περισσότεροι νέοι επιθετικοί, δεν είναι ακόμη αμιγώς σέντερ φορ, παίζει και στα δύο άκρα και ακόμη ψάχνει την κατάλληλη θέση στο γήπεδο. Για να δούμε τι ευκαιρίες θα πάρει στο υπερπλήρες ρόστερ του ΠΑΟΚ με τους Έλληνες που έρχονται από τις ακαδημίες και θεωρητικά έχουν ένα προβάδισμα σε σχέση με τον Λάμπρου, που είναι όμως Κατερινιώτης με… γονείς ΠΑΟΚτζήδες!

Να σημειωθεί πως ο παίκτης είχε συμφωνήσει πριν από χρόνια με τη Ρόμα – τον είχε προωθήσει και διαφημίσει στην ιταλική ομάδα ο μάνατζέρ του, Λάμπρος Χούτος – αλλά την τελευταία στιγμή είχε ακυρωθεί η μετεγγραφή για οικονομικούς λόγους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα