Όλο και καλύτερη η ΑΕΚ, 3-1 την Μπάνικ

Κάθε ματς και καλύτερη η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν εξαιρετική για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, επικράτησε 3-1 της Μπάνικ Οστράβα και συνεχίζει να δείχνει πως είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς με την ΤΣΣΚΑ σε σχεδόν δύο εβδομάδες.

Παρθενικό γκολ για τον Έλντερ Λόπες, που ήταν εξαιρετικός, σκόραραν και οι Μάνταλος-Αλμέιδα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει πολλά κέφια και να κάνει φανταστικό παιχνίδι. Άρεσε ξανά ο Μπακάκης, σταθερότατος ο Τσόσιτς, ανεβαίνει και ο Λιβάγια, ο οποίος έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος!

Στρωτό ποδόσφαιρο από τους «κιτρινόμαυρους» σε όλο το ματς, δημιούργησε πολλές τελικές (16), ενώ αν δεν ήταν σε εξαιρετική ημέρα ο πορτιέρε της Μπάνικ, Σουστρ, το κοντέρ δεν θα είχε σταματήσει σε καμία περίπτωση στα τρία γκολ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας (46′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (58′ Γιαννούτσος), Γιόχανσον (78′ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46′ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδη (58′ Γιακουμάκης), Τρίστασον (46′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (69′ Αντωνίου), Λιβάγια (64′ Αλμέιδα).

ΜΠΑΝΙΚ (Βλάστιμιλ Πετρτσέλα): Σουστρ, Μπρέντα (71′ Χέλεσιτς), Γιακούμποφ (46′ Σίντελαρ), Ζαποτότσνι, Σους, Στάνια, Χλίνκα, Χρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα (86′ Χίκελ), Πόζναρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα