Όλο το σίριαλ-θρίλερ με τον Λέτο

Θύμισε λίγο από το σίριαλ της πρώτης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, όταν η διοίκηση του Νικόλα Πατέρα τον «άρπαξε» μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας τη συμφωνία με την τότε ομάδα του, τη Λίβερπουλ.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού». Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε στην οριστικοποίηση της μεταγραφής, προηγήθηκε ένα 24ωρο σίριαλ, ενώ ακόμη και τώρα, που έχουν πέσει οι υπογραφές, υπάρχει μία ελάχιστη πιθανότητα, να «ναυαγήσει» η συμφωνία.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν ο μάνατζερ του Αργεντινού τον πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονταν. Τα θέματα που έπρεπε να διευθετηθούν, ήταν δύο. Πρώτον, να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία του, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι. Δεύτερον, να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια, στην οποία και ανήκε.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι επικοινώνησε μαζί του, του είπε πως τον υπολογίζει για την επίθεση, ο Λέτο διαβεβαίωσε πως θέλει σαν τρελός να έρθει και κάπου εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία, η οποία εξελίχθηκε σε θρίλερ το τελευταίο 24ωρο. Τη Δευτέρα το πρωί εστάλη στην πλευρά του παίκτη η έγγραφη πρόταση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να είναι κατοχυρωμένος και να μη διεκδικήσει μάταια την ελευθερία του. Ο «Σέμπα» είχε όλη την καλή διάθεση να χαρίσει μέρος των οφειλόμενων για να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια και να αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει μετά το πέρας της μεταγραφικής προθεσμίας στον Παναθηναϊκό. Όμως με τον πρόεδρο της ομάδας της Σικελίας σε κατ’ οίκον περιορισμό και το σύλλογο υπό διάλυση, ήταν αδύνατο να βρεθεί κάποιος να υπογράψει την αποδέσμευσή του.

Για μία στιγμή η κατάσταση είχε περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, όμως, εμφανίστηκε κάποιος παράγοντας με δικαίωμα υπογραφής, ο οποίος ζήτησε από τον Αργεντινό να χαρίσει το σύνολο των οφειλομένων, προκειμένου να υπογράψει την ελευθέρας του. Ο Λέτο έπρεπε να επιλέξει. Τελικά, αναγκάστηκε να χαρίσει 400.000 ευρώ στους Ιταλούς, προκειμένου να υπογράψει και να επιστρέψει στους «πράσινους».

Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Λέτο θα φτάσει στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και από το τιμ του Παναθηναϊκού και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Μοναδική πιθανότητα να χαλάσει η «δουλειά», είναι να βγουν αρνητικές οι εξετάσεις. Ο ίδιος, πάντως, έχει στείλει τις εξετάσεις του τόσο από τη Λανούς, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, όσο και από την Κατάνια, βάσει των οποίων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όσο για το συμβόλαιό του, το συμβόλαιο θα είναι μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη από την πλευρά του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα