Όμιλος «λουκούμι» για την ΑΕΚ

Η Μίλαν είναι η πιο ενισχυμένη ιταλική ομάδα και μάλλον δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από την ΑΕΚ. Θεωρητικά όλα αυτά, καθώς στο παρελθόν η ΑΕΚ έχει μία νίκη και μία ισοπαλία με τη συγκεκριμένη ομάδα στο Champions League. Οι άλλες δύο ομάδες που έπεσαν στο δρόμο της, όμως, στον τέταρτο του Europa League, είναι στα μέτρα της και επιτρέπουν όνειρα πρόκρισης στους “κιτρινόμαυρους”. Μίλαν, Αούστρια Βιέννης και Ριέκα λοιπόν, στην επιστροφή της ΑΕΚ στους ευρω-ομίλους.

Η κλήρωση είναι ιδανική, διότι αντιμετωπίζει την εμπορικότερη ομάδα του θεσμού, τη Μίλαν, που θα προσελκύει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ και το σημαντικότερο, μπορεί να καθαρίσει σαν «αυγό» την Αούστρια και τη Ριέκα, καθώς είναι τρομερά ενισχυμένη! Λόγω φανέλας και προϊστορίας, η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Μίλαν και αυτό δεν αμφισβητείται.

Η κλήρωση αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας, καθώς γνωρίζει πως έχει μπροστά της δύο τεράστια ραντεβού. Και φυσικά τέσσερα ακόμη παιχνίδια τα οποία μπορεί να διεκδικήσει, καθώς η Αούστρια Βιέννης και η Ριέκα δεν είναι ομάδες καλύτερες από την Μπριζ.

Δείτε το πρόγραμμα της ΑΕΚ που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις Δαλματικές Ακτές με τη Ριέκα στις 14 Σεπτέμβρη:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα