Όμιλος ΟΤΕ: Προκήρυξη για 46 νέες προσλήψεις τεχνικών στην περιφέρεια

Σε 46 νέες προσλήψεις τεχνικών στην περιφέρεια προχωρεί ο όμιλος ΟΤΕ. Η σχετική προκήρυξη δημοσιεύτηκε την Δευτέρα και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΟΤΕ θα προσλάβει τεχνικούς πεδίου σε Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Αρχάγγελο Ρόδου, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Άνδρο και Σέριφο, καθώς και στους νομούς Ηρακλείου (Μοίρες), Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος, Σητεία), Χανίων (Χανιά, Καστέλι, Βάμος), Ρεθύμνου, Σάμου (Βαθύ, Καρλόβασι, Ικαρία), Χίου, Κεφαλληνίας, Μεσσηνίας (Πύλος, Μελιγαλάς), Λακωνίας (Σπάρτη, Μολάοι), Φθιώτιδας (Λαμία, Αταλάντη, Αμφίκλεια) και Φωκίδας (Άμφισσα, Λιδορίκι).

Οι νέες θέσεις έρχονται να προστεθούν στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών και συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον όμιλο ΟΤΕ, ενώ στο σύνολό τους οι νέες προσλήψεις στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση της τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης και τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη. Οι προσλήψεις αποτελούν συνέχεια της κάλυψης των κενών θέσεων που προέκυψαν από τα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης που υλοποίησε ο ΟΤΕ και τα οποία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με τη συμμετοχή 1.827 εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μαζί με τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, ο όμιλος ΟΤΕ θα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 προσλήψεις μέσα σ’ έναν χρόνο, με αμοιβές άνω του βασικού μισθού και επιπλέον παροχές, όπως πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προνομιακά πακέτα προϊόντων & υπηρεσιών του ομίλου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα