Όπλα, ναρκωτικά, μίζες και φυλακή: Το σκοτεινό παρελθόν του νέου συντρόφου της Βάνας Μπάρμπα

Μετά και την αποκάλυψη της «Α» για τη σχέση της Βάνας Μπάρμπα με τον Τυνήσιο επιχειρηματία Τάρεκ Καϊτούνι, που θα επισφραγίσουν τη φιλία τους με σύμφωνο συμβίωσης, τα φώτα της δημοσιότητας βλέπουν σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του.

Η Daily Maily έχει κάνει εκτενής αναφορές και δημοσιεύματα στον σύντροφο της ηθοποιού, που είχε μία «σκοτεινή» ζωή στο παρελθόν, και βαρείς κατηγορίες για πολλά αδικήματα, που τον είχαν οδηγήσει μέχρι και στη φυλακή.

Ο επιχειρηματίας απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ τα τελευταία 6 χρόνια λόγω για τις επαφές του με τον Καντάφι αλλά και τη στενή του σχέση με τον γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον δούκα του Γιόρκ πρίγκιπα Άντριου, καθώς και τους θυελλώδεις έρωτές του.

Ο ίδιος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Daily Mail και άλλων μεγάλων βρετανικών εφημερίδων που έχουν σκαλίσει το παρελθόν του, όπως αποκαλύπτει στο εξώφυλλό της η «Espresso», έχει καταδικαστεί για παράνομη εισαγωγή όπλων και αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά, έχει κατηγορηθεί για μίζες, ενώ έκανε και έναν χρόνο φυλακή στην Τυνησία με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών όταν ήταν νεότερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα