Όρθια στο Μιλάνο η ΑΕΚ, πήρε «χρυσό» βαθμό (0-0)

Ισοπαλία με γεύση… νίκης πήρε η ΑΕΚ στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου κόντρα στη Μίλαν (0-0), πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εξαιρετικά διαβασμένοι οι «κιτρινόμαυροι» δεν επέτρεψαν στους «ροσονέρι» να κάνουν το παιχνίδι τους και με τον Ανέστη σε πολύ μεγάλη βραδιά επιστρέφουν στη βάση τους με έναν πολύτιμο βαθμό που δεν αποκλείεται στο φινάλε να κάνει τη διαφορά.

Ο διεθνής γκολκίπερ της Ένωσης αντέδρασε σωτήρια, όσο και εντυπωσιακά σε αρκετές περιπτώσεις, θυμίζοντας με την εμφάνισή του τους θρυλικούς γκολκίπερ του παρελθόντος που συνέδεσαν το όνομά τους με τον δικέφαλο όπως ο Δελαβίνιας, ο Σπύρος Οικονομόπουλος και ο Ατματσίδης.

Επιθετικά οι «κιτρινόμαυροι» δεν φάνηκαν και τόσο, απειλώντας ελάχιστα την αντίπαλη εστία, η ουσία όμως είναι ότι πήραν αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν αήττητοι φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΙΛΑΝ (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ροντρίγκες, Μπονούτσι, Μουσάτσιο, Λοκατέλι, Σούσο (83′ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (72′ Κεσί), Καλάμπρια, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (62′ Κάλινιτς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (93′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (64′ Αραούχο), Λιβάγια (76′ Μπακασέτας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα