Όρθωσε πάλι ανάστημα ο Γιώργος Δώνης

Απέδειξε για μία ακόμη φορά – πολλοστή – ότι είναι εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών. Ο Γιώργος Δώνης οδήγησε την ομάδα του, τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα περήφανο 1-1 με την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος Ντόρτμουντ, που σκόραρε μόνο χάρη σε μία καλοδουλεμένη κομπίνα σε κόρνερ.

Ο Δώνης δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι παραπάνω. Ο τρόπος με τον οποίο παρατάσσει την ομάδα του κόντρα σε μεγαθήρια είναι ανεπανάληπτος. Ο ΑΠΟΕΛ δεν παίζει ποτέ μαζεμένα, αλλά στα ίσια, ψάχνει και την κόντρα και τη σετ επίθεση, πολλές φορές με θράσος. Θα λέγαμε ότι παίζει πιο θαρραλέα κι από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες όταν αντιμετωπίζουν μεγαθήρια.

Αυτή η φιλοσοφία έχει προσκολλήσει πάνω στον ΑΠΟΕΛ και είναι προς τιμήν του κυπριακού συλλόγου. Αλλά μέρος των ευσήμων ανήκει και στον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καθοδηγεί τους «Έλληνες» στην κορυφαία διοργάνωση. Η ομάδα της Λευκωσίας αν νικούσε την Μπορούσια θα ανέβασε τις ελπίδες της για κατάκτηση της τρίτης θέσης. Τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση στη Βεστφαλία, εκεί που σίγουρα δεν πρόκειται να κλειστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα