Όσα δήλωσαν μία μέρα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Αύριο είναι ο ελληνικός τελικός της Eurovision που θα αναδείξει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε στις πρόβες και μίλησε με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Ήταν να μην κάνω την αρχή ως παρουσιάστρια. Ελπίζω κάποια στιγμή να με δείτε σε ένα ρόλο που να μου ταιριάζει περισσότερο, όπως το τραγούδι ας πούμε», είπε η Δέσποινα Βανδή από την πλευρά της, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι μια όμορφη βραδιά. Το κάνουμε με πιο πολλή χαρά και λιγότερο άγχος φέτος».

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια και coach στο «The Voice» παραδέχτηκε «Πέρυσι έτρεμα σαν το ψάρι, φοβόμουν πολύ και δεν ήξερα τι θα πουν για εμένα την επόμενη στιγμή που θα τελειώσει ο τελικός». Όσο για το πότε θα συμμετάσχει η ίδια στον διαγωνισμό τραγουδιού, απάντησε: «Συμμετέχω ήδη από πέρσι. Ήθελα παλαιότερα, αλλά πέρασε ο καιρός. Νομίζω ότι αυτός ο θεσμός ανήκει πλέον σε παιδιά που είναι πιο νέα και είναι στο ξεκίνημά τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα