Όταν έκλαψε ο Ίκερ

Από το 2002 μέχρι το 2012 έλειψε από εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος! Ασύλληπτο! Από το 2010 μέχρι το 2012 αγωνίστηκε σε 107 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Σαν να έκανε τρεις φουλ σεζόν μέσα σε δύο αγωνιστικές περιόδους, χωρίς να υπολογίζουμε τα ματς με την Εθνική Ισπανίας.

Για τον Ίκερ Κασίγιας δεν υπάρχει ταβάνι και το ότι αποχαιρέτισε την Ρεάλ Μαδρίτης για την Πόρτο δεν σηματοδοτεί κάποια υποστολή σημαίας. Έχει ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά του, απλά άλλαξε στρατόπεδο. Ο Ίκερ Κασίγιας ανήκει πλέον στην οικογένεια της Πόρτο και αποχαιρέτισε την Ρεάλ Μαδρίτης με μία συνέντευξη τύπου, κατά την οποία εμφανίστηκε υπερβολικά ψύχραιμος στην αρχή, αλλά κατέρρευσε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο κασίγιας είναι τερματοφύλακας και με την κράση που όλοι ξέρουμε ότι διαθέτει, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί τρεις ή και τέσσερις ακόμη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσει τις 1.000 επίσημες εμφανίσεις σε επίπεδο ανδρών (725 με τη Ρέαλ και 162 με την Εθνική Ισπανίας, σύνολο 887). Αν προσθέσουμε και τις 30 συμμετοχές στη Γ’ και στη Β’ Ισπανίας και τις 41 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας., μετράει ήδη 958 επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Στην Πόρτο αναμένεται να είναι ο απόλυτος σταρ. Μένει να δούμε αν θα συνοδεύσει τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ομάδα και με τίτλους. Και φυσικά μένει να δούμε κι αν θα επιστρέψει κάποτε στη Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσει την καριέρα του.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα