Όταν οι επώνυμοι τα «spa»-νε! (εικόνες)

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για έναν από τους πιο επιτυχημένους χώρους ομορφιάς και ευεξίας, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το “Azalea Spa” και η οικοδέσποινα του Έλενα Φραγκισκάκη που ειδικεύεται εδώ και χρόνια στη δημιουργία κέντρων περιποίησης και αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα, υποδέχτηκε προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου, σε μια βραδιά με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο εκπρόσωπος των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος συνεχάρη την ομάδα του “Azalea Spa” για την υπέροχη πρωτοβουλία, να στηρίξουν οικονομικά τα παιδικά χωριά, δημιουργώντας αυτή τη μοναδική εκδήλωση όπου δεκάδες κόσμου ενημερώθηκαν για το σπάνιο έργο του συγκεκριμένου οργανισμού συνεισφέροντας με την αγορά προϊόντων ομορφιάς.

Επίσης, όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους πραγματικά όμορφους χώρους του “Azalea Spa” γνωρίζοντας από κοντά, τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παγκοσμίως γύρω απ το αδυνάτισμα, την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη ενώ τους παρουσιάστηκαν οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες προσώπου και σώματος, που φιλοδοξούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα