Όταν ο Μάρδας τρολάρει τη Ζωή

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ MINI ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ…»

Τη δική του χιουμοριστική «συνδρομή» στον προεκλογικό αγώνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέθεσε μέσω… facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Με αφορμή το πρόσφατο διαφημιστικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας στο οποίο πρωταγωνιστεί η τέως πρόεδρος της Βουλής (σατιρίζοντας εν πολλοίς τον εαυτό της) ο κ. Μάρδας προσφέρει –όπως λέει– το πρόσφατα επισκευασμένο Mini Cooper του «στην περίπτωση που το κλαταρισμένο μίνι της πρώτης διαφήμισης δεν επισκευαστεί!».

Η επίμαχη ανάρτηση του Δ. Μάρδα στο Facebook (που παρεμπιπτόντως έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στο διαδίκτυο) έχει ως εξής:

«Προσφορά για τη Ζωή (και όχι για την επονείδιστη ζωή)
Προσφέρω το μίνι μου (μοντέλο 1978), άρτι επισκευασθέν, για την επόμενη διαφήμιση της αγαπητής τέως προέδρου της Βουλής της κας Κωνσταντοπούλου, στην περίπτωση που το κλαταρισμένο μίνι της πρώτης διαφήμισης δεν επισκευαστεί!».

mardas facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επειδή, ωστόσο, το χιούμορ δεν αναιρεί τις μπηχτές, ο πρώην υπουργός στην ίδια ανάρτηση βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» την κα. Κωνσταντοπούλου. Ο λόγος; Το πόσο κόστισε η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος! Γράφει δεικτικά ο κ. Μάρδας:
«Θα πρότεινα ως βιβλίο που θα βρίσκεται στα χέρια του οδηγού, εκείνο με τίτλο: “Το ύψος των δαπανών της Διεθνούς Επιτροπής της Βουλής για την Αλήθεια του Χρέους”».

Το ζητούμενο είναι πλέον πότε και κυρίως με ποιο τρόπο θα απαντήσει η κα. Κωνσταντοπούλου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα