Όταν ο Σίλβα «τσάκισε» τον Κλοπ!

Η αλήθεια είναι πως η Λίβερπουλ έχει χάσει την ορμή που είχε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στο ματς με τη Χαλ θεωρούταν φαβορί η ουραγός – μέχρι πρόσφατα – του αγγλικού πρωταθλήματος.

Κι όμως, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν μέσα στο γήπεδο κυρίαρχος, νίκησε άνετα και δίκαια τη Λίβερπουλ με 2-0 και ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να ψαχτεί για να καταλάβει ποια ήταν η τακτική που ακολούθησε ο νεαρός Πορτογάλος και κράτησε την ομάδα του στο μηδέν!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αφού έβαλε δύσκολα τρεις φορές στη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, αυτή τη φορά νίκησε τη Λίβερπουλ του Γερμανού προπονητή και περιμένουμε τις νέες απόψεις του παλαίμαχου άσου και τηλεκριτικού Πολ Μέρσον, ο οποίος είχε πει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Χαλ δεν παίρνει έναν Άγγλο προπονητή και επιλέγει τον Μάρκο Σίλβα, έναν άπειρο Πορτογάλο που δεν έχει ιδέα, απλά πήρε το πανεύκολο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, που θα το έπαιρνα και εγώ!».

Αυτή στιγμή στην Αγγλία αποθεώνουν τον Σίλβα και καλούν τον Μέρσον να ζητήσει συγγνώμη, ενώ και ο Τύπος της Πορτογαλίας έχει… εκστασιαστεί με τα κατορθώματά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα