«Ότι καλύτερο για τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας!»

«Ας χάσουμε και ένα πρωτάθλημα, δεν τρέχει και τίποτα. Το ότι ο κύριος Μπέντο αναδεικνύει ελληνόπουλα από τις ακαδημίες είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στον Ολυμπιακό στη σύγχρονή του ιστορία! Είναι σοβαρός προπονητής, δεν έχει κερδίσει τους πάντες και δεν ξέρω τι θα καταφέρει, αλλά η προοπτική και η φιλοσοφία του είναι η καλύτερη για τον Ολυμπιακό»

Αυτά τα λόγια ανήκουν σε έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», τον Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την τόλμη του Πορτογάλου προπονητή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport24Radio. Ο Πουρσανίδης, ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα, παρουσίασε τη δική του διάσταση για όσο συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνάρτηση με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα κλαμπ. Δε με ευχαριστεί αυτό, όσο κι αν στηρίζω τον Ολυμπιακό. Για να βελτιώνεται πρέπει να είναι καλές και οι υπόλοιπες ομάδες και να υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο σημαντικός στόχος πρέπει να είναι -και εδώ διαφωνώ με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού- να σταματήσουν όλες αυτές οι αλλαγές. Έτσι δεν μπορεί να δημιουργηθεί μία ομάδα που να έχει διάρκεια.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, που τα τελευταία χρόνια δουλεύει πολύ τις ακαδημίες του, με αξιόλογους προπονητές, καλό σύστημα και καλό δίκτυο στην Ελλάδα, να μπορεί να βγάλει παίκτες και να καμαρώσει αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια κυρίως με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει το DNA της Ρεάλ, αρέσκεται στο να αγοράζει παίκτες. Είναι, λοιπόν, ευκαιρία για τους νέους να δείξουν αν αντέχουν τη φανέλα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα