“Ό,τι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε”

Νέα αναδίπλωση από το Νίκο Φίλη αφού παρά τα όσα έλεγε πριν από μερικές ημέρες, τώρα τονίζει ότι όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή θα ψηφιστεί απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  “Ό,τι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε γιατί η συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός θα είναι μια καλή συμφωνία… Αυτή η κυβέρνηση δεν θα φέρει μνημόνια, δεν θα μειωθούν οι συνταξεις” επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου,  εξαπέλυσε δε σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε εκτιμήσει ότι σε περίπτωση συμφωνίας η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη. “Έχει μπει στο σχέδιο μνημονιακών κύκλων για πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Ευσεβείς πόθοι μνημονιακών να καταψηφιστεί η κυβέρνηση” τόνισε.”Οι δανειστές ήθελαν να βγει ο κόσμος με τις κατσαρόλες στο δρόμο (…) το πολιτικό αυτό παιχνίδι το αποτρέψαμε” δήλωσε ο βουλευτής, σύμφωνα με το skai.gr.

Μάλιστα, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού το Σάββατο ο κ. Φίλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή κάποιας άλλης λύσης σε περίπτωση που η συμφωνία δεν θα είναι ικανοποιητική.

“Το πρόβλημα της μικρής Ελλάδας είναι πρόβλημα της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομίας δεν είμαστε πια στα δόντια του θηρίου” ανέφερε δε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα