«Όχι απλά κότα…αλλά η ΚΟΤΑ»: «Πόλεμος» Αρναούτογλου-Λιάγκα

Η κόντρα τους, ως είναι γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μετράει εδώ και κάποια χρόνια.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά, που δράττοντας της χθεσινής του πρεμιέρας με το Late Night στον ΑΝΤ1, επιτέθηκε εκ νέου κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στολίζοντάς τον μάλιστα με διάφορα «κοσμητικά» επίθετα αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Nomads, χαρακτηρίζοντάς τον ως ο «Φιλιππινέζος του ΑΝΤ1».

Ποιος είδε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν τον φοβήθηκε όταν ενημερώθηκε από τις Φιλιππίνες τα όσα είπε για εκείνον ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera, που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τη Νάνσυ Αντωνίου, για να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα.

«Άρχισε να λέει πάλι τέτοιες μπούρδες για να κάνει νούμερα.Ο Λιάγκας έχει έναν καταπληκτικό τρόπο πρώτα να βρίζει, μετά να του κάνουν μήνυση και να τα παίρνει όλα πίσω και να γίνεται όχι απλά κότα αλλά Η ΚΟΤΑ. Εγώ θα του ευχηθώ καλή επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο κόλπο να κατηγορεί στην αρχή, να γίνεται λίγο σάλος και μετά να διαφημίζει το προϊόν του μέσα από κατηγορίες. Δεν το γουστάρω πάρα πολύ αυτό, δεν είναι η τακτική που γουστάρω, αλλά δικαίωμά του. Ό,τι θέλει ας κάνει!»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα