Όχι, θα τον άφηνε!

Γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ απαιτούσε η Στεάουα για τον Φερνάντο Βαρέλα, αμυντικό που ζητούσε διακαώς ο Βλάνταν Ίβιτς και ο… κόσμος του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου είχε υπολογίσει μόνο ένα εκατομμύριο γι’ αυτή τη μετεγγραφή και το πράγμα σκάλωνε. Μέχρι που αποφασίστηκε ότι ο παίκτης είναι υπεραπαραίτητος για το φετινό ΠΑΟΚ που ως όπλο θέλει να έχει τις πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Όταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάλαβαν πως δεν θα πείσουν ποτέ τον Χατζηισαΐα να πάει στη Ρουμανία ως δανεικός, αποφάσισαν να δώσουν αυτές τις 500 επιπλέον χιλιάδες, αλλά σε δόσεις και με… «ψαλίδι». Δηλαδή, τις πρώτες 100.000 χιλιάδες μαζί με το εκατομμύριο, και άλλες 300.000 σε τρεις ετήσιες δόσεις! Το τελευταίο κατοστάρικο δε θα δοθεί ποτέ κι έτσι το ντιλ κλείδωσε στο 1,4 εκ. που θα αποπληρωθεί το 2019!

Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη τίποτα, αλλά ο Ίβιτς έχει ενημερωθεί πως ο παίκτης θα είναι σύντομα κοντά του. O 28χρονος Βαρέλα από το Κάπο Βέρντε έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του στη Βασλούι τη σεζόν 2013-14 και τότε τον απέκτησε η Στεάουα. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και σε καλή ηλικία και αποτελεί σπουδαία κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Αν το 2008 δεν είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο του Κάπο Βέρντε θα είχε σίγουρα «χτυπήσει» την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα