«Όχι» στην ισοπέδωση

Με πληγωμένο γόητρο και αυξημένο κίνητρο, ο Ολυμπιακός ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο μπορεί να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο.

Τα πλάνα για φιέστα και γύρο του θριάμβου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήγαν περίπατο μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα του Ολυμπιακού την Κυριακή. Ο εγωισμός και το πρεστίζ των «ερυθρόλευκων» δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα, όμως, στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να ισοπεδώσουν όλη την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας. Αυτό άλλωστε ήταν και το πνεύμα της κουβέντας που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μίτσελ, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής.

Ο στόχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, δεν διαφοροποιήθηκε από μια ήττα. Το πρωτάθλημα έχει, επί της ουσίας, κατακτηθεί, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έχουν μπροστά τους την τεράστια πρόκληση της πρόκρισης σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, θα πρέπει να διαγραφεί γρήγορα η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά τις «ανάσες» με το ρεπό της Καθαρής Δευτέρας, ο Μίτσελ θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του σήμερα (04/03) στου Ρέντη για να αρχίσει η προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολαϊτάν. Ο νεαρός Νιγηριανός αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, δηλώνει έτοιμος ακόμα και να προπονηθεί, όμως, στον Ολυμπιακό πιθανότατα να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% βέβαιοι πως ξεπέρασε το πρόβλημα που του προκλήθηκε στη διάρκεια του ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα