«Όχι στο νταλαβέρι»

 Καταπέλτης ήταν ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm. O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε πως «θα είναι κοινός αποστάτης όποιος βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε πως το κόμμα του λέει  «όχι στο νταλαβέρι» και χαρακτήρισε πιο έντιμη τη στάση του Ανδρέα Ψυχάρη που παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα που κατείχε με τη Ν.Δ..

Άφησε παράλληλα αιχμές πως ανεξάρτητοι βουλευτές -και προερχόμενοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες- συνομιλούν με τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του.

«Κακή η υποψηφιότητα Δήμα»

Χαρακτήρισε κακή την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα λέγοντας πως εκπροσωπεί τη συνέχιση των μνημονίων και της γερμανικής κατοχής.

Ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για το τελευταίο κραχ του Χρηματιστηρίου λέγοντας πως πρέπει να ξεδιαλύνει ποιοι πούλησαν, ποιοι αγόρασαν μετοχές και ποιοι κερδοσκόπησαν σε βάρος του ελληνικού λαού. «Είναι τα ίδια λαμόγια με τα cds» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως εάν –προκειμένου κάποιοι να διατηρήσουν τα προνόμιά τους- φτάσουν σε σημείο να απειλήσουν με απώλεια εθνικού εδάφους, «θα κρεμαστούν ανάποδα, θα τους κόψουμε τα πόδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα