Ύμνοι του Μόρτεν Όλσεν για Μάρκους Μπεργκ

Ύμνους για την εκτελεστική δεινότητα και την αξία του Μάρκους Μπεργκ ακούστηκαν από το σπουδαίο Σουηδό τεχνικό, Μόρτεν Όλσεν, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε βελγικά ΜΜΕ, καθώς οι δύο χώρες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

 

Ο Όλσεν αιφνιδίασε, αφού δεν εστίασε στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, εγκωμιάζοντας τον αφειδώς.

 

“Όλοι μιλάνε για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όμως ως παρτενέρ του αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, ο Μάρκους Μπεργκ” ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Όλσεν.

 

Έπειτα, εξήγησε ότι “είναι ένας επιθετικός με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά προς τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποσπά την προσοχή των αμυντικών και κινείται εκτός περιοχής και ο Μπεργκ βρίσκει χώρους για να δράσει”.

 

Καταλήγοντας, σχολίασε: “Προσθέστε στο συνδυασμό αυτό την εκτελεστική δεινότητα και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι σκοράρει ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα