Ύποπτος για στημένα παιχνίδια ο Αντόνιο Κόντε!

Βόμβα εν αιθρία για τον Αντόνιο Κόντε και το ποδόσφαιρο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός κατηγορείται ότι συμμετείχε στο στήσιμο δύο αγώνων στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο της Σιένα!

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Κόντε είχε τιμωρηθεί με τέσσερις μήνες αποκλεισμό το 2012. Όμως το δικαστήριο αποφάσισε να επανεξετάσει όλες τις υποθέσεις, καλώντας τόσο τον Αντόνιο Κόντε, όσο και άλλους 103 παράγοντες, παίκτες και προπονητές, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια.

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται αυτή την περίοδο στο «τιμόνι» της Εθνικής Ιταλίας, γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον… πυρετό στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέσιο, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Κόντε, πριν τη λήξη του, δηλαδή μετά τη διεξαγωγή του EURO 2016.

Ο Κόντε κάθισε στον πάγκο της Σιένα την περίοδο 2010-2011, ανεβάζοντας την ομάδα στη Serie Α. Ακολούθως ανέλαβε τη Γιουβέντους, στην οποία είχε αγωνιστεί και ως παίκτης. Η παρουσία του Κόντε στον πάγκο της «γηραιάς κυρίας» ήταν εκπληκτική, κατακτώντας τρία σερί πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα