Ώπα Καρέλη, βάλε λίγο φρένο!

Πέντε γκολ μέσα στο μήνα Μάιο για τον Νίκο Καρέλη! Ο επιθετικός της Γκενκ δεν έχει σταματημό, αφού μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε στα Play Off του βελγικού πρωταθλήματος (το ένα για όσκαρ κόντρα στην Άντερλεχτ), σημείωσε τρία ακόμη μαζεμένα στον αγώνα με φόντο το εισιτήριο του Europa League κόντρα στη Σαρλερουά και βοήθησε την ομάδα του να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Σούπερ χρονιά για τον Έλληνα φορ που ολοκλήρωσε τη σεζόν φτάνοντας τα 20 γκολ σε Ελλάδα και Βέλγιο (8 με τον ΠΑΟ και 12 με την Γκενκ), με το χατ-τρικ κόντρα στη Σαρλερουά να οδηγεί την ομάδα του στη μεγάλη ανατροπή. Το 0-2 του πρώτου ματς ανατράπηκε χάρη στο 1-0 του Καρέλη με πέναλτι (20’) και στα δύο τελευταία γκολ, το 4-1 και το 5-1 στο δεύτερο ημίχρονο (56’ και 71’).

Στην Γκενκ ήδη πανηγυρίζουν με την απόσβεση που έκαναν και φυσικά ο Καρέλης μαζί με τον Φορτούνη και τον Μήτρογλου δημιουργούν μία τριάδα Ελλήνων σκόρερ που κατάφεραν φέτος να ξεπεράσουν τα 20 γκολ και να αφήσουν το στίγμα τους στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα