«∆εν έχω τίποτα στην τράπεζα»

Για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδος μίλησε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, αλλά και για τα επαγγελματικά της πλάνα… 

 

 

 

Πρωινό θα έκανες ποτέ, Αβα;

«Μου το πρότειναν πολλοί αµέσως µετά τους «∆υο ξένους» και αργότερα, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά µου. Η δουλειά µου είναι να παίζω µόνο».

Ναι, αλλά έχεις αµεσότητα και χιούµορ που θα ταίριαζαν σε ένα πρωινό…

«Τα κρατάω για τη σκηνή και τους φίλους µου. ∆εν θα το έκανα καλά, γιατί δεν πιστεύω ότι µπορούµε να είµαστε καλοί σε όλα. Εµένα µε αφορά να παίζω».

Σε τάλεντ σόου θα πήγαινες αν σε ήθελαν για µέλος της κριτικής επιτροπής;

«Μπορεί και να το έκανα. Επίσης δεν είναι η δουλειά µου, αλλά δεν έχει τις απαιτήσεις ενός πρωινού. Θα µπορούσα να το κάνω, νοµίζω».

Με τα capital controls και τα όσα γίνονται µε τις τράπεζες τρόµαξες;

«Καλέ, εµένα µε… κούρεψαν πριν – και µάλιστα γουλί! (σ.σ.: γελάει) Τι να µου πάρουν πια; ∆εν έχω τίποτα. Άρχισα από την αρχή, όπως τότε που ήµουν φοιτήτρια. Έχασα όλες µου τις οικονοµίες χάρη στον επιδέξιο «κουρέα» µου και παλεύω ξανά. ∆εν έχω τίποτα στην τράπεζα, αλλά όλο αυτό το σκηνικό είναι σκηνικό θρίλερ και µε τροµοκρατεί αληθινά. Πρέπει όµως να µην το βάζουµε κάτω, να µην παραδίδουµε τα όπλα και να στεκόµαστε όρθιοι µέσω των φίλων µας, των δικών µας, µιας µεγάλης αγκαλιάς, ενός δυνατού χεριού, µέσα από το χιούµορ µας. Αυτό δεν µπορούν να µας το πάρουν, δεν µπορούν να µας το κλέψουν όπως τόσα άλλα».

Πηγή: Real

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα