1.79 ο Κούγιας Πόσο είναι ο Κάκος;

Θα περίμενε κανείς πως σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, όταν παρουσιάζεται το βιογραφικό τους να εμφανίζονται βασικά στοιχεία, όπως η ημερομηνία γέννησης και το ύψος τους. Η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια είναι βασικό εργαλείο πληροφόρησης. Ψάχνεις να βρεις για τον πρώην διεθνή διαιτητή Τάσο Κάκο και πληροφορείσαι ότι έχει γεννηθεί τον Δεκαπενταύγουστο του 1970 στην Κέρκυρα. Πουθενά όμως ύψος. Πενηνταρίζει πάντως ο νυν τηλεσχολιαστής στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Αναζητείς το αφεντικό της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια κι επιτέλους βρίσκεις πέρα από το έτος και τον τόπο γέννησης(1951, Πετρούπολη) και ύψος. Πληροφορείσαι λοιπόν πως είναι 1.79 μ. Αρχίζεις και προβληματίζεσαι. Ο 69χρονος Αλέξης ρίχνει 19 χρόνια στον Κάκο. Να του ρίχνει και σε μπόι; Βλέπεις φωτογραφίες που είναι δίπλα-δίπλα οι δύο άνδρες, για να υπολογίσεις πόσο είναι ο Κερκυραίος. Βλέπεις πως είναι πιο ψηλός. Πόσο όμως; Όταν ο Αλέξης είναι 1.79, ο Τάσος δεν θα είναι 1.86; Με το μάτι πάντα.

Με το ψάξιμο,όμως, έρχεται η απογοήτευση. Πληροφορείσαι πως ο Τάσος Κάκος είναι 1.82 μ. Τι να συμβαίνει; Οι φωτογραφίες δεν μας τα δείχνουν καλά. Εκτός αν ο πρώην διεθνής ρέφερι έκανε… μυτάκια για να δείχνει πολύ πιο ψηλός από τον Αλέξη. Όλα μέσα είναι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα