Αβαντάρουν τον Παναθηναϊκό, για να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό – πριν ήταν «στο youtube»

Είναι φοβερή ράτσα αυτοί οι Σαββιδοτέχνες. Εκεί που γράφανε τα μύρια όσα για τον Παναθηναϊκό, εκεί που τον περιγελούσαν, τον λοιδορούσαν και τα ρέστα για τις δυο σερί ήττες, ήρθε αυτό το 5-1 με τον Βόλο κι άρχισαν να τον αποθεώνουν.

Κοίτα, ρε φίλε, πόσο πράσινο σανό μοιράζουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι και καλά είναι μαζί τους.

Εκεί που γράφανε ότι τον κανονικό Παναθηναϊκό μπορείς να τον δεις μονάχα στο youtube, μιλάμε για χοντρή ξεφτίλα, δηλαδή, τώρα τον αβαντάρουν! Και ξέρεις, γιατί, ρε, φίλε; Διότι τώρα παίζει με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» και πρέπει να κόψει βαθμούς ή βαθμό.

Αρχίσανε και πάλι τα μπαρτσελονίστικα οι Σαββιδοτέχνες για τον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος έγινε για Premier League, ο Ιωαννίδης είναι για Ισπανία κι ο Χατζηγιοβάνης για Γερμανία και άλλες τέτοιες παπαριές.

Και γράφει ο Βασιλάκης που είναι και Σαββιδοτέχνης και Αλαφουζοτέχνης μαζί: «Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά τις δύο ήττες, όμως θέλει αποτέλεσμα στο Φάληρο για να οικοδομήσει εμπιστοσύνη με τον κόσμο».

Κατάλαβες, μάστορα; Τώρα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι, σου λέει και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό.

Κι ουδείς αναφέρει ότι τα δυο πρώτα γκολ ήταν δώρα με αμπαλάζ, του Κλέιμαν και του Ρομέρο τον οποίο ο προπονητής έκανε αλλαγή. Ουδείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα