150 ΠΑΟΚτσήδες –με «σβέρκο»– στα επίσημα!!! Αναβάθμιση η Γεροβασίλη, μισθός σε Γραμμένο…

Οι εύσωμοι, «σβερκάτοι» επίσημοι(!!!) του ΠΑΟΚ έπαιζαν ξύλο στο ΟΑΚΑ με θεατές τους επιτετραμμένους FIFA και UEFA

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι τρία πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ έφτασαν λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και μπήκαν στο γήπεδο από την είσοδο VIP.

Ήταν –όπως προκύπτει από την έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, Ανδρέα Νιγιάννη– μια απολύτως οργανωμένη «καταδρομική επιχείρηση», η οποία διασύρει πλήρως τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τον τρόπο με τον οποίο οι 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ (τόσοι ήταν μέσα στα 3 πούλμαν) μπήκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Η συνέχεια της έκθεσης του παρατηρητή ήταν ακόμα πιο… ενδιαφέρουσα, αφού αναφέρει ότι «ουδέποτε στη σύσκεψη ασφαλείας δόθηκε άδεια να βρίσκονται οποιοιδήποτε φίλαθλοι στη θύρα VIP».

Ε, και; Είχαν άδεια από τον Γραμμένο όλοι αυτοί –με σβέρκο– που έπαιζαν ξύλο πάνω από τα κεφάλια των επιτηρητών της UEFA και της FIFA.

Μπορεί να μην είχαν άδεια να μπουν στο γήπεδο, όμως η ΕΛ.ΑΣ. της Γεροβασίλη είχε σχέδιο να τους τοποθετήσει σε ειδικό σημείο της εξέδρας, δηλαδή… «εκατέρωθεν των κεντρικών θέσεων επισήμων και κατά μήκος της σκάλας που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, με διαδρόμους επικοινωνίας και κοινό το χώρο του αναψυκτηρίου εντός του γηπέδου».

Μ’ άλλα λόγια «τα τρία πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ» είχαν συγκεκριμένη αποστολή όταν πήγαν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό και, παρά τις… συστάσεις και τις απειλές που έγιναν από τα μεγάφωνα για… εκκένωση του γηπέδου, δεν μετακινήθηκαν ποτέ από τις συγκεκριμένες θέσεις που είχαν ακροβολιστεί με την άδεια της Αστυνομίας!

Έπος ο σχεδιασμός! Άξιος ο μισθός όλων! Βέβαια, η Γεροβασίλη μισθοδοτείται κανονικά ως υπουργός. Μετά όμως από τέτοια διαγωγή, δεν είναι λογικό να βγει και ένα επιμίσθιο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ; Για να μπουν οι 150 ΠΑΟΚτσήδες στα επίσημα, θέλει κόπο και τρόπο. Βεβαίως, θέλει και αμοιβή. Εκτός και αν ο συμπαθής Βαγγέλης τα έχει εισπράξει σε υποθέσεις του Ιβάν ή του ΠΑΟΚ. Παίζει κι αυτό…

 

Διαβάστε επίσης