15χρονος σκοτώνει συμμαθητή στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Σοκ στην Τουρκία από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ένος 15χρονου από συμμαθητή του στη μέση του δρόμου με τον  ανήλικο δράστη να συλλαμβάνεται στην Κωνσταντινούπολη μετά το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής εκτέλεσε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου τον συνομήλικο συμμαθητή του μετά το σχόλασμά τους και ενώ είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και παραδέχθηκε πως τα κίνητρά του ήταν οι προσωπικές τους διαφορές.

Το σοκαριστικό περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης στη συνοικία Bahçelievler και το βίντεο δημοσιοποιήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Hürriyet.

Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο νεαρός πυροβολεί προς τους τέσσερις μαθητές που βαδίζουν μαζί. Ο ένας πέφτει κάτω την ώρα που οι φίλοι του τρέχουν για να γλιτώσουν. Ο δράστης πλησιάζει το θύμα και του δίνει ακόμη δύο χαριστικές βολές. Παρότι το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί στις αρχές και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης