-16 και… «ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα, δεν το κέρδισε ο Ολυμπιακός»

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, δεν το αξίζει αυτός ο λαός του δικεφάλου

Ένα τέταρτο με το χρονόμετρο έπαιξε κανονική μπάλα ο Ολυμπιακός. Και νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-1. Κι ο Λουτσέσκου το γύρισε πάλι στις δικαιολογίες. Ότι ξεζουμίστηκε ο ΠΑΟΚ επειδή έπαιζε στην Ευρώπη.

Μη λέμε πάλι τα ίδια για τον Ρουμάνο. Μια ζωή στο πίτσι – πίτσι με το Μίτσι . Άλλο θέλω να σου πω. Ότι μ’ αυτή την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ότι διαλύθηκαν όλα τα αφηγήματα του Σαββιδοτεχνείου.

Μια κι έξω: ο ΠΑΟΚ έπαιξε επικοινωνιακή μπάλα. Έξω από το γήπεδο, δηλαδή. Μέσα στο γήπεδο, όχι και τίποτα σπουδαία πράγματα. Ο Λουτσέσκου πράγματι έφτιαξε μία ομάδα από το τίποτα, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουν εχθροί και φίλοι.

Άπαξ, όμως και του γράφουνε οι σταυροβελονιές του κόλακα ότι το πρωτάθλημα φέτος το έχασε ο ΠΑΟΚ και δεν το κέρδισε ο Ολυμπιακός,  αυτό τι είναι, ρε; Επικοινωνία και μόνο. Μουσατένιο μούσι.

Άπαξ και σου γράφουνε ότι είναι ο χειρότερος πρωταθλητής στην ιστορία και ο ΠΑΟΚ είναι στο μείον 16, ο ΠΑΟΚ τι είναι δηλαδή; Καλύτερος από τον Ολυμπιακό που πήρε το πρωτάθλημα επειδή το έχασε ο ΠΑΟΚ;

Πλάκα κάνουμε τώρα; Πέντε ματς με τον Ολυμπιακό τον ημιθανή και δεν κέρδισε κανένα. Έχει και οκτώ αγώνες χωρίς νίκη. Ποιος ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα;  Αυτό ο ΠΑΟΚ που έχασε από τον Ατρόμητο του συμπαθέστατου Κορακάκη και που πήρε έναν βαθμό από τον Ιωνικό;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα