20.000 ευρώ μισθός για να πλένεις τα πιάτα της βασίλισσας της Αγγλίας

Ψάχνεις για δουλειά;  Η Βασίλισσα της Αγγλίας, προσφέρει θέσεις εργασίας και σου δίνει  την ευκαιρία να ζήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία και να δουλέψεις μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά προσωπικό για την κουζίνα του παλατιού.Σύμφωνα με αγγελία, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Royal Houselold, η βασίλισσα επιθυμεί να προσλάβει έναν βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ.

Ο υποψήφιος θα βοηθά τους σεφ του παλατιού στην προετοιμασία και παρασκευή εκατοντάδων γευμάτων κάθε μέρα για την βασιλική οικογένεια και θα φροντίζει για την καθαριότητα της κουζίνας και για το πλύσιμο των σκευών.

Η αγγελία τονίζει ότι δεν χρειάζεται προϋπηρεσία για τη θέση αφού όποιος επιλεγεί θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού.

Αυτό που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος είναι ομαδικό πνεύμα και να είναι άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες.Όσο για τις απολαβές του τυχερού ανέρχονται σε 17.000 στερλίνες ετησίως (19.950 ευρώ), με 33 μέρες διακοπές τον χρόνο, δωρεάν φαγητό και ύπνο στο παλάτι και δύο ρεπό την εβδομάδα. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα…

Επίσης, ο υπάλληλος του Μπακιγχαμ θα κάνει ταξίδια και σε άλλες βασιλικές κατοικίες, ανάλογα με το πού θα βρίσκεται η βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης