2014… η χρονιά του Τζόελ Κάμπελ!

Για τον Ολυμπιακό, το Μουντιάλ, την Άρσεναλ και όσα εκπληκτικά βίωσε στη διάρκεια του 2014, μίλησε ο διεθνής Κοσταρικανός επιθετικός, Τζόελ Κάμπελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής:
«Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ φτάσαμε στους ‘16’ του Champions League. Επίσης συμμετείχα στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και τα πήγαμε πολύ καλά, ενώ τώρα αγωνίζομαι με την Άρσεναλ στην Premier League και το Champions League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η κατάκτηση του Community Shield ήταν μια σπουδαία στιγμή, όπως και το να σκοράρω στο Emirates. Κάθε μέρα βελτιώνομαι και ωριμάζω. Πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Θέλω να καθιερωθώ στην Άρσεναλ και να εξελίσσομαι συνεχώς σαν παίκτη.

Η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή και η παρουσία μας εκεί ήταν εξαιρετική. Πάντα ονειρευόμουν να σκοράρω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και τα κατάφερα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το γκολ εκείνο απέναντι στην Ουρουγουάη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη μας με 3-1, που ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα για μας. Όλος ο κόσμος μάς πρόσεξε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα