20χρονη κόλλησε κορωνοϊό και αποκάλυψε τα ασυνήθιστα συμπτώματα

H 20χρονη Αμερικανίδα Τζούλια Μπουσκάλια, αποφάσισε να μοιραστεί μέσω twitter τα συμπτώματα που είχε όταν νόσησε από κορωνοϊό, τα οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένα ήταν.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις της στο Twitter που έχουν γίνει πλέον viral, η ίδια εξήγησε πως επέστρεψε στις ΗΠΑ από την Ιταλία χωρίς κανείς να την ρωτήσει πού βρισκόταν.

Όταν ανακάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, η αντίδρασή της ήταν η εξής: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πως γινόταν να είμαι θετική; Δεν είχα κανένα από τα συμπτώματα που έλεγαν στις ειδήσεις». Έγραψε: «Επέστρεψα σπίτι και ούτε ένας άνθρωπος δεν με ρώτησε πού βρισκόμουν. Ακόμη και στα τελωνεία. Και έκανα πολλές ενδιάμεσες στάσεις σε μεγάλες πόλεις. Και πάλι, στο μυαλό μου δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πως δεν είχα κολλήσει κορωνοϊό».

Η 20χρονη είπε στους ακόλουθους της πως ξύπνησε στις 29 Φεβρουαρίου με «αγωνία», προσθέτοντας: «Το κεφάλι μου πονούσε, τα αυτιά μου σφύριζαν και ένιωθα λες και ο λαιμός μου είχε πάρει φωτιά. Με είχε πιάσει φαγούρα σε όλο το σώμα, είχα ρίγη και πυρετό. Πήρα αντιφλεγμονώδη και έμεινα στο κρεβάτι όλη την ημέρα».

Σε άλλο tweet αναφέρει πως την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε γιατρό που της είπε ότι είχε κρυολογήσει. «Σε αυτό το σημείο, είχα αρχίσει να χάνω την ακοή μου στο αριστερό αυτί. Εξακολουθούσα να μην έχω βήχα». Συνεχίζοντας, λέει, πως η ακοή της «μειώθηκε αισθητά», προσθέτοντας: «Καθώς η Ιταλία είχε αρχίσει να γίνεται ένας τόπος ανησυχίας, το πρόγραμμά μας, μας ώθησε να επιστρέψουμε στο σπίτι».

Διαβάστε επίσης