23χρονος αποκεφάλισε 17χρονη και ο λόγος είναι απίστευτος

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Σουηδία, όταν ένας 23χρονος από το Ιράκ, αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην του, καθώς πίστευε ότι είναι «διάβολος» και «εχθρός» του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν το είδωλό του.

Όπως μεταδίδει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, οι μάρτυρες φέρεται ότι έχουν καταθέσει, ότι «ο Σαμπάζ πίστευε ότι ήταν ο Διάβολος και ότι συνεργαζόταν με τους Δημοκρατικούς εναντίον του Τραμπ».

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες ο 23χρονος ήθελε να έχει τον πλήρη έλεγχο στη ζωή της 17χρονης και μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να επιλέγει εκείνος ακόμα και τα ρούχα που θα φορούσε η κοπέλα.

Όπως γράφει η Daily Mail, στη δικογραφία αναφέρεται ότι ο 23χρονος είχε εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό της προκειμένου να ελέγχει κάθε της κίνηση.

Η Άντερσον είχε εξαφανιστεί στις 14 Νοεμβρίου με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο εβδομάδες αργότερα το κομμένο κεφάλι της. Ο Αχμέντ Σαμπάζ, ο δράστης, κατηγορείται ότι την αποκεφάλισε όταν η εκείνη πήγε στο σπίτι του για να μαζέψει τα πράγματά της.

Διαβάστε επίσης