Εκτελεστής Καπετάνος

Μπορεί ο ΟΦΗ να είχε ψυχή, να είχε πάθος και να πάλεψε με όποια όπλα του έχουν απομείνει, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά και η Skoda Ξάνθη έφυγε από το «Γεντί Κουλέ» με το διπλό χάρη σε γκολ του Παντελή Καπετάνου σto 65′.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν νευρικά στο ματς. Το σουτ του Φλίσκα στο 10’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή, αλλά και η τελευταία για αρκετό διάστημα, με τους Ξανθιώτες να κρατούν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς, όμως, να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Την ίδια ώρα ο φανερά κουρασμένος ΟΦΗ φαινόταν ότι ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είναι πιο «φρέσκια» και άνοιξε το σκορ.

Ο Λουσέρο, με φοβερή ατομική ενέργεια, πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες του ΟΦΗ και σέντραρε στον έμπειρο επιθετικό. Αυτός, με εντυπωσιακό τακουνάκι πάνω στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης (37′ Τζορτζ), Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής.

Σκόντα Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Παπάζογλου, Βάλτερ Φερνάντεθ (78′ Γουάλας), Ομπόντο, Βασιλακάκης, Φλίσκας (33′ Λουσέρο), Γούτας, Μπέλιτς (52′ Καπετάνος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα