Weber Shandwick: Μνημόνιο συνεργασίας με το Deree

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree – The American College of Greece) ανακοίνωσε η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Weber Shandwick.

Πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργικότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα, η Weber Shandwick ήρθε σε συμφωνία με το μακροβιότερο αμερικανικό –διαπιστευμένο– κολλέγιο στην Ευρώπη με την παρουσία του Provost Δρ. Θύμιου Ζαχαρόπουλου, προκειμένου να αναπτυχθούν, μεταξύ άλλων, κοινές δράσεις. Οι δράσεις αυτές θα συμβάλλουν στην ενεργό συμμετοχή σπουδαστών του Master of Arts Strategic Communication & Public Relations, που λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Δρ. Αργυρώς Κεφάλα, υπεύθυνης του προγράμματος και καθηγήτριας Επικοινωνίας, σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι σπουδαστές του Deree – The American College of Greece μέσω πρακτικών ασκήσεων, συμμετοχής σε focus groups, brainstorming sessions θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν και να συνδράμουν σε πραγματικό χρόνο σε καμπάνιες επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό στελέχη της Weber Shandwick θα προσφέρουν πρακτικές ασκήσεις στους φοιτητές που θα επιλεγούν από κοινού με το Deree College, θα δώσουν διαλέξεις και θα συμμετέχουν ως εξωτερικοί αξιολογητές σε επιτροπές για διατριβές. Επιπλέον το Deree – The American College of Greece και η Weber Shandwick θα δημιουργήσουν από κοινού ένα πρωτοποριακό μάθημα το οποίο θα ενσωματώνει τις ως άνω δραστηριότητες, θα προτείνουν τρόπους συνεργασίας σε ένα Think Tank Στρατηγικής Επικοινωνίας, καθώς και περαιτέρω συνέργιες προς όφελος της εκπαίδευσης του κλάδου Επικοινωνίας.

«H Weber Shandwick επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και στο ταλέντο», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Weber Shandwick και συνέχισε λέγοντας:

«’Είναι μεγάλη τιμή η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Masters of Arts in Strategic Communication & Public Relations του Deree College, το μακροβιότερο Αμερικανικό – διαπιστευμένο Κολέγιο στην Ευρώπη.

Η πολυβραβευμένη εμπειρία, τεχνογνωσία και το ταλέντο μας στους τομείς της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων θα εμπλουτιστεί από το ταλέντο, τις γνώσεις και το πάθος των σπουδαστών και των καθηγητών του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα (Deree – The American College of Greece).

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά γόνιμη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κλάδου Επικοινωνίας, τους φοιτητές του Κολλεγίου, τους πελάτες και τα στελέχη της Weber Shandwick. Είναι καθήκον μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των αυριανών στελεχών και ηγετών του κλάδου της Επικοινωνίας».

Signing MoU photo

Αριστερά ο κ. Δημήτρης Μιχόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Weber Shandwick και δεξιά ο Provost του Deree College, Δρ. Θύμιος Ζαχαρόπουλος

 

Τι εστί Weber Shandwick

Η Weber Shandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 82 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Weber Shandwick (strategists, analysts, producers, designers, developers και campaign activators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με σημαντικό αντίκτυπο δουλειά της, όπως τα «Ad Age A-List Agency 2014 & 2015» PRWeek’s 2015 Global Agency of the Year και «The Holmes Report’s 2014 Global Agency of the Year». Η Weber Shandwick σε συνεργασία με την Prime, έχουν κερδίσει 23 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «Best Place to Work by Ad Age για το 2014» και PRWeek για το 2013 & 2014». Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications, crisis management, media relations, press office, life style marketing και events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα