25χρονη δηλητηρίασε τον 77χρονο «Δον Ζουάν» σύζυγό της – To μοιραίο δείπνο

Υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ καταγράφηκε στην Ιαπωνία, όπου μια 25χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του 77χρονου «Δον Ζουάν» σύζυγού της, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους το 2018.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσαν οι Japan Times, σε βάρος της 25χρονης Σάκι Σούντο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δηλητηρίαση του Κοσούκε Νοζάκι το 2018, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Η Σούντο φέρεται να χορήγησε με κάποιον τρόπο μια δηλητηριώδη ουσία στον μεγιστάνα που δραστηριοποιούνταν στον κτηματομεσιτικό κλάδο και στο εμπόριο αλκοολούχων ποτών. Πριν από τον θάνατο του Νοζάκι, πιστεύεται ότι το ζευγάρι δείπνησε μαζί, και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η συλληφθείσα είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Internet για το δηλητήριο που βρέθηκε στο σύστημα του άνδρα κατά τη νεκροψία.

Ο ύποπτος θάνατος του Νοζάκι είχε απασχολήσει εκτενώς τα τοπικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ο 77χρονος εξάλλου ήταν αρκετά διάσημος, αφού το 2016 είχε εκδώσει το βιβλίο «Ο Δον Ζουάν του Κισού: Ο άνδρας που έδωσε 3 δισεκατομμύρια γιεν σε 4.000 όμορφες γυναίκες». «Κισού» είναι η περιοχή από την οποία καταγόταν ο Νοζάκι.

Ο Νοζάκι άφησε μέσω της διαθήκης του 12 εκατομμύρια δολάρια στον δήμο του Τανάμπε, όμως η Σούντο επρόκειτο να λάβει επίσης τμήμα της περιουσίας του.

Σε ένα άλλο βιβλίο του το 2018, ο Νοζάκι περιέγραφε τη γνωριμία του με μια γυναίκα (που πιστεύεται ότι ήταν η Σούντο) όταν εκείνη τον βοήθησε να σηκωθεί αφού έπεσε στο αεροδρόμιο του Τόκιο. Η νεαρή κοπέλα είχε πει στην οικογένειά της ότι θα έφευγε από το Σαπόρο για να εργαστεί στην κτηματομεσιτική επιχείρηση του φίλου της, αλλά δεν τους είχε αποκαλύψει τον γάμο της.

Η «μαύρη χήρα» πόσταρε τα τελευταία χρόνια φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε στα social media και τους έλεγε ότι έβρισκε τα χρήματα από επενδύσεις.

Το 2016, η τότε σύντροφος του Νοζάκι (επίσης κάτω των 30 ετών) συνελήφθη επειδή έκλεψε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα