27χρονη έκανε σεξ με πιτ μπουλ για να ερεθίσει το σύντροφό της!

Μάλλον δεν τα έχουμε δει και δεν τα έχουμε διαβάσει όλα σε αυτή τη ζωή. Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό το περιστατικό που συνέβη στην Αυστραλία καθώς μία 27χρονη, η οποία δικάζεται αυτές τις ημέρες, έκανε σεξ με πιτ μπουλ και γύριζε και βίντεο. Και όλα αυτά για να ερεθίσει το σύντροφό της.

Η 27χρονη Jenna Louise Driscoll, σερβιτόρα στο επάγγελμα ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δηλώνοντας ένοχη. Όπως είπε «τα έκανε όλα για να ερεθίσει τον τότε σύντροφό της».

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει το 2014 την κοπέλα για κατοχή κάνναβης. Ψάχνοντας το κινητό της, είχαν ανακαλύψει τρία βίντεο στα οποία η κοπέλα έκανε σεξ με τον σκύλο.

Ο δικαστής χαρακτήρισε το υλικό απολύτως απεχθές και αφύσικο.

Οι δικηγόροι της 27χρονης υποστήριξαν ότι η κοπέλα προερχόταν από μία πολύ δυσλειτουργική οικογένεια και είχε καταλήξει σε μία επίσης δυσλειτουργική σχέση. Το είχε σκάσει από το σπίτι της όταν ήταν 16 ετών και τα έφτιαξε με έναν άντρα 12 χρόνια μεγαλύτερό της, ενώ άρχισε να κάνει και χρήση ινδικής κάνναβης.

Όπως είπαν οι συνήγοροί της από τότε που δημοσιοποιήθηκαν οι πράξεις της με τον σκύλο, η ζωή της έγινε πολύ δύσκολη και αναγκάστηκε να παρατήσει και το πανεπιστήμιο.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα