29χρονη είπε ψέματα πως έχει καρκίνο για να μαζέψει λεφτά για τον γάμο της

Η ιστορία της και το πώς σκηνοθέτησε την αρρώστια της δημιούργησε οργή, μετά από την αποκάλυψή της.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά να δεχθεί την «οργή» του νόμου και του δικαστή.

Η 29χρονη Toni Standen που ισχυρίστηκε ότι είχε προσβληθεί από καρκίνο ώστε να μαζέψει χρήματα για τον… τέλειο γάμο, θα περάσει τους επόμενους πέντε μήνες στη φυλακή και μεταξύ άλλων πρέπει να επιστρέψει και τη δωρεά ύψους 2.000 λιρών σε επιχειρηματία.

Η Standen ενημέρωσε τον στενό της κύκλο πως είχε καρκίνο και μάλιστα είχε φτάσει σε τελικό στάδιο καθώς είχε κάνει μετάσταση σε πολλά μέρη του σώματος. Έφτασε ακόμα και στο σημείο να δημιουργήσει ουλές και σημάδια στο κεφάλι της ώστε να γίνει πιστευτή.

Και τα κατάφερε, καθώς οι φίλοι της αλλά και άγνωστοι που συγκίνησε με την ιστορία της συγκέντρωσαν ένα μεγάλο ποσό ώστε να έχει εκείνη και ο σύντροφός της -που επίσης εξαπατήθηκε- τον γάμο που θα ήθελαν.

Δεν δίστασε να «βάλει στο παιχνίδι» ακόμα και τον πατέρα της που είχε φύγει όντως από καρκίνο λίγο καιρό νωρίτερα, ώστε να φορτίσει , ακόμα περισσότερο, συναισθηματικάτα θύματά της.

Η απάτη της αποκαλύφθηκε, καθώς την ημέρα του γάμου της αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά. Λίγο πριν γίνει γίνει γνωστή η απάτη της, ισχυρίστηκε πως προσβλήθηκε και από κορονοϊό, και κάπου εκεί οι υποψίες άρχισαν να γίνονται βεβαιότητα με αποτέλεσμα να βγουν όλα στη φόρα.

Συνολικά κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 8.000 λίρες ενώ δεν δίστασε να ανάρτηση στο facebook να ανακοινώσει τον… θάνατό της! Φυσικά και αυτό ώστε να συγκεντρώσει τα βλέμματα, πριν αποκαλυφθεί πλήρως η απάτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα