30.000 το μήνα σε κρασιά ξοδεύει γνωστός ηθοποιός (εικόνα)

Είναι ακριβοπληρωμένος και έχει τόσο ακριβά γούστα, που οι αποκαλύψεις αυτών που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, σε αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοικτό. Τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύει το μήνα για τις πολυτελείς του ανάγκες, ήρθαν στο προσκήνιο μέσα από τη δικαστική του διαμάχη με το γραφείο management που τον εκπροσωπούσε.

Η «The Management Group» που εκπροσωπούσε τα τελευταία 17 χρόνια τον Τζόνι Ντεπ, μετά από την μήνυση που τους κατέθεσε ο ηθοποιός για κακοδιαχείριση και υπεξαίρεση 28 εκατομμυρίων δολαρίων, αποκάλυψε ότι εκείνος ξόδεψε, 75 εκατομμύρια για να αγοράσει και να επιπλώσει 14 σπίτια, μεταξύ των οποίων ήταν ένα σύμπλεγμα νησιών στις Μπαχάμες, μία βίλα 45 εκταρίων στην Νότια Γαλλία, κατοικίες στο Χόλιγουντ και μία φάρμα στο Κεντάκι, 18 εκατομμύρια για την ανακαίνιση του γιοτ του, αγόρασε 45 πολυτελή αυτοκίνητα, 30.000 το μήνα για κρασιά, 200.000 το μήνα για τις πτήσεις με privet jet, 300.000 για τους 40 fulltime υπαλλήλους και πολλά άλλα.

Actor Johnny Depp poses for photographers upon arrival at the Premiere of the film Black Mass, showing as part of the London Film Festival, in central London, Sunday, Oct. 11, 2015. (Photo by Grant Pollard/Invision/AP)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα